Έπιπλα Φωτιστικά Προσφορές

Εταιρία

Η εταιρία  Καλαντζή Β.-Καλαντζής Ν. Ο.Ε.  ιδρύθηκε το 2009 και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων υψηλής ποιότητας καθώς και στο εμπόριο επίπλων  και φωτιστικών από Διεθνής οίκους επίπλων.

 Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκινά το 1965 με το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων επίπλων από το Δημήτρη και Γιώργο Καλαντζή (ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΝΤΖΗ Ο.Ε.). Ύστερα από 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας η εταιρία έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, συνώνυμο με την ποιότητα κατασκευής και την άριστη εξυπηρέτηση.

Το 2009 ο Νίκος και η Βασιλική Καλαντζή του Δημητρίου έχοντας τελειώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές τους, μπαίνουν δυναμικά  στο χώρο της κατασκευής επίπλων. Κατασκευάζουν ένα σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής επίπλων σε ιδιόκτητο χώρο, σε ένα πολύ εύκολα προσβάσιμο και κομβικό σημείο. Η εμπειρία των χρόνων πλεον συνδυάζεται αρμονικά με φρέσκιες σχεδιαστικές ιδέες και μεγαλύτερες δυνατότητες κατασκευής. 

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού.Η γκάμα των προιόντων έχει διευρυνθεί και εμπλουτιστεί σε νέους τομείς απόλυτα συνδεδεμένους με το έπιπλο, αυτών των φωτιστικών, ταπετσαριών, διακοσμητικών και χαλιών.Στην έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μπορεί κανείς να βρει ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης.